Εξερευνήστε την Τήνο

Εξερευνήστε την Τήνο με την Koulis Rent a Car

Koulis rent a car TinosΗ Τήνος είναι το ιερό νησί της Μεγαλόχαρης, γενέτειρα πολλών και μεγάλων νεοελλήνων γλυπτών και ζωγράφων. Το νησί έχει πάνω από 40 κατοικημένα σήμερα πανέμορφα χωριά, 1000 εξωκλήσια, θεμελιωμένα στις πλαγιές και τις κορυφές των λόφων, περίπου χίλιους περιστερώνες στις ρεματιές και τις κοιλάδες του, αριστουργήματα λαϊκής μαστοριάς, και δεκάδες μισοερηπωμένους ανεμόμυλους. Η επιφάνεια ολόκληρου του νησιού είναι χαραγμένη από πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα ξερολιθιές που καθιστούν το Τηνιακό τοπίο πραγματικά μοναδικό.

Γνωστό σαν το «Νησί της Παναγίας», η Τήνος είναι το μεγαλύτερο προσκυνηματικό κέντρο της Ελλάδας. Για το λόγο αυτό οι περισσότεροι επισκέπτες δεν παρατείνουν τη διαμονή τους, και έτσι δε γνωρίζουν τις πολλές ομορφιές του νησιού, αφήνοντάς το ανεξερεύνητο.

Koulis rent a car TinosΥπάρχουν περισσότερα από 40 κατάλευκα παραδοσιακά χωριά, κτισμένα με Κυκλαδική αρχιτεκτονική, σκορπισμένα σε ένα εξαιρετικό σκηνικό αντιθέσεων ανάμεσα στην πέτρα και το πράσινο της φύσης. 194 τετραγωνικά χιλιόμετρα προσφέρονται στον επισκέπτη, με δεκάδες υπέροχες παραλίες και κρυστάλλινα νερά, ταβέρνες και εστιατόρια στα γραφικά λιμανάκια, και λαογραφικά μουσεία με χειροποίητα προϊόντα στα χωριά και την πόλη του νησιού.

Οι επιλογές είναι ατελείωτες και για τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Περιηγήσεις με αυτοκίνητο και πούλμαν, θαλάσσιες εκδρομές, έντονη νυχτερινή ζωή, μουσεία και αρχαιότητες, παραδοσιακά πανηγύρια και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στα χωριά και τη Χώρα. Τοπικά δρομολόγια επίσης, σας δίνουν τη δυνατότητα να επισκεφθείτε αυθημερόν τα γύρα νησιά όπως η Μύκονος, η Δήλος και η Άνδρος.

Koulis rent a car TinosΗ Τήνος του χθες και του σήμερα. Το νησί που δεν φωνάζει σαν τη Μύκονο, ούτε επιδεικνύει την αρχαία γοητεία του όπως η Δήλος, αλλά προστάζει να ανακαλυφθεί!